x

Nescafe Dolce Gusto Lumio KP130110 , nwpr. 119 Euro

€ 59,99

Omschrijving

Automatisch technologie:
Schuif simpelweg je gekozen capsule in en kies de grootte van je drankje met de Play en Select toepassing om je perfecte koffie te bereiden. Je Lumio koffieapparaat zal automatisch stoppen op het juiste moment.


Maximum 15 streepjes:
Bereid professionele kwaliteitskoffie met een dik fluweelachtig crèmelaagje, dankzij het hogedruksysteem van de machine (tot 15 bar).


Hermetisch afgesloten capsules:
Met onze hermetisch afgesloten capsules, die de versheid van de koffie behouden, zal je telkens weer genieten van de rijke aromatische cups.

Hoge kwaliteit dranken:
Geniet van meer dan 30 premium koffievariaties. Van intense Espresse en full-bodied Grande, tot frothy Cappuccino, warme chocolademelk, thees en nog veel meer.

Koel- en verwarmingsfunctie:
Je Lumio capsule koffieapparaat is zo veelzijdig dat je ook heerlijke koude dranken met alle gemak kan klaarmaken.

Eco-modus:
De gebruiksvriendelijke eco-modus voorziet dat je NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio koffieapparaat zich na 1 minuut vanzelf uitschakelt . Dit apparaat behoort tot de energieklasse A+.

Exclusieve Easy Clean capsulehouder:
De nieuwe capsulehouder schermt de capsule af van de rest van het apparaat voor een maximum aan hygiëne en om je apparaat langer te laten meegaan verpakking.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop