x

Nicer Dicer Plus

€35,00

Omschrijving

De Nicer Dicer Plus is uiterst praktisch precisiegereedschap voor keukenprinsen en -prinsessen. De Nicer Dicer Plus is een elfdelige snij-set waarmee u in een handomdraai uw etenswaar snijdt en raspt. Met de diverse snijmessen en hulpstukken maakt u in een mum van tijd compacte blokjes en dunne schijfjes in verschillende formaten van uw groente en fruit. Bovendien neemt de compacte Nicer Dicer slechts weinig ruimte van uw keukenkast in. Voortaan zet u razendsnel een heerlijke maaltijd op tafel en na gebruik zet u de onderdelen van de Nicer Dicer Plus in de vaatwasser.

Technische eigenschappen
.Type apparaat:Snij- en raspset.Artikelnummer:1179005

Uitvoering
.Overige kenmerken:Elfdelig, geschikt voor de vaatwasser

Algemene eigenschappen
.Kleur:Groen

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop