x

Nikon AF-S NIKKOR 50 mm F1.4 G 58 mm filter | Nieuwstaat | elders 295 euro

€ 249,99

Omschrijving

zeer lichtsterk objectief in nieuwstaat

De Nikon AF-S 50mm f/1.4G is een objectief met een vast brandpunt en een groot maximaal diafragma. Hierdoor fotografeer je zeer snel en precies in verschillende omstandigheden. Ook wanneer je op zoek bent naar een objectief dat een fraaie scherptediepte levert is de Nikon AF-S 50mm f/1.4G een zeer goede keuze. Deze lens is ideaal voor portretten, reisfotografie en elk fotomoment waarin je weinig licht tot je beschikking hebt.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop