x

NIKON D300S Body met accu en lader

- HD Ready (720p)

- 13.1 Megapixels

€ 219,99

Omschrijving

Omschrijving
De professionele lijn van Nikon heeft een telg erbij. De Nikon D300s is de meer dan waardige opvolger van de populaire D300. De vraag is, waar staat de s voor? Is het snel, stevig, scherp, stofvrij of stil? Misschien is het een opsomming van al deze dingen. De Nikon D300s is het in ieder geval allemaal. Het is een gedroomde spiegelreflexcamera die de herinnering aan eerdere modellen doet verbleken. Nikon heeft zijn jarenlange ervaring in fotografie èn film ingezet om tot een model vol grensverleggende functies te komen. Om maar te beginnen met de D-movie functie met ingebouwde bewerkingsfuncties. Filmen met een SLR is een geheel nieuwe ervaring. Je maakt namelijk gebruik van de verschillende krachtige lenzen, die je een ongelofelijke creatieve vrijheid geven. Zoomen, scherpstellen en het gebruik van diafragma en sluitertijd maken de films mooier dan ooit. Zo mooi, dat professionele filmploegen steeds vaker de SLR pakken dan de videocamera. Je filmt dan ook in HD.

DX-formaat CMOS-beeldsensor van 12,3 megapixels
Natuurlijk ben je zuinig op gevoelige apparatuur. Je hoeft de D300s echter niet direct op te bergen wanneer er een buitje dreigt te vallen. Deze SLR heeft een krachtige magnesiumlegering body. Hij is dus bestand tegen zowel stof als waterdruppels. Je bent dus niet langer volledig afhankelijk van het weer, wanneer je buiten aan het filmen of fotograferen bent. Je zou het bijna vergeten. De D300s grootste talent is natuurlijk fotograferen. Hij heeft een DX-formaat CMOS-beeldsensor van 12,3 megapixels. Je maakt in deze resolutie continu-opnamen van zo'n 7 beelden per seconde. Deze camera is dus in staat om een enorme hoeveelheid beelden te verwerken. En wanneer je lekker op dreef bent, is elke onderbreking funest voor de concentratie. De D300s heeft maar liefst twee kaartsleuven. Schakel dus snel over naar de tweede kaart, om onverstoorbaar door te kunnen gaan.

Picture Control
Een camera die zulke snelheden en hoeveelheden kan halen, heeft een flinke motor nodig. Het EXPEED-beeldverwerkingssysteem is ook zeker niet kinderachtig te noemen. Hij heeft niet alleen de snelheid om je bij te kunnen houden, maar ook de 14-bits A/D-conversie en 16-bits beeldverwerking om zeer natuurgetrouwe toongradaties vast te leggen. De Actieve D-Lighting geven de beelden een hoog contrast door de toon nog eens automatisch te corrigeren. Voor de eigen inbreng activeer je Picture Control. Met deze functie heb je volledige controle over verscherping, contrast, helderheid, tint en verzadiging. Je hebt dus al invloed over de beeldparameters in de camera. Toch heeft deze functie zijn grenzen. Een foto moet wel scherp zijn, anders is er geen beginnen aan. Maar dat is geen probleem met het Multi-CAM 3500FX 51-punts AF-systeem. Stel zelf in of je 9, 21 of 51 punten dekking wilt.

Ontspanvertraging van 45 milliseconden
De beste compositie vind je door de viewfinder, of in het 3 inch VGA LCD-scherm. En ook hiermee heeft Nikon zich niet ingehouden. Het scherm heeft namelijk 920.000 pixels en een brede kijkhoek van 170 graden. Het beeld is vanuit elke hoek haarscherp te zien. Al deze gewichtige krachtige functies zullen de D300s niet vertragen. Deze spiegelreflexcamera staat in 0,13 seconde al klaar voor actie. Maar het kan nog sneller. Je hoeft nooit lang te wachten tot de Nikon D300s klaar is voor het volgende shot. Deze camera heeft een ontspanvertraging van slechts 45 milliseconden. Objecten met deze snelheden maken vaak een indrukwekkend geluid. De D300s is iets bescheidener. In de stille opnamestand is hij bijna niet te horen. Natuurfotografen kunnen dus helemaal los gaan met deze camera. Snel, stil en heeft haast onbeperkt veel opslag. Nu weten we waar de s vandaan komt.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop