x

NIKON D7000 body in zeer goede staat, mét garantie , Elders voor 259 Euro | slechts 1869 clicks

€ 199,99

Omschrijving

Omschrijving
Met de geboorte van de D7000 komt Nikon tegemoet aan de fotograaf die snel wil groeien in het maken van mooie foto's. De D7000 heeft veel weg van zijn oudere neef, de D90. Nikon rustte zijn camera's al uit met een krachtige RGB-lichtmeetsensor, maar heeft de D7000 voorzien van een reus van 2016 pixels. Deze verzorgt een exacte belichting na een zeer nauwkeurige lichtmeting en is de motor die onderwerpherkenning in werking brengt. Belichting, autofocus en witbalans worden hierdoor geoptimaliseerd voordat je afdrukt, met haarscherpe beelden als gevolg. Om je resultaat wat onafhankelijker te maken van lichtomstandigheden is de ISO tot 6400 nog eens handmatig uit te breiden naar 25600.

16,2 megapixel CMOS-beeldsensor in DX-formaat
Het 39-punts autofocussysteem heeft negen kruissensoren in het midden waardoor je met autofocus snel en precies scherpstelt over het gehele beeld. Daarnaast biedt de D7000 vier AF-veldstanden waarmee je zelfs het onverwachte scherp vastlegt. Denk maar aan kinderen die ineens wegkruipen, honden die plots een konijn menen te ontwaren of een compositie waarbij het hoofdobject niet in het midden staat. De CMOS-beeldsensor in DX-formaat geeft levensechte beelden met energieke kleuren, vloeiende toongradaties waar ruis minder zijn invloed kan laten gelden. Al deze technologieën die de Nikon D7000 zo veelzijdig maken worden nog eens geoptimaliseerd met het EXPEED 2-beeldverwerkingssysteem. Dit levert een sublieme beeldkwaliteit op tegen een laag energieverbruik.

Zoekerdekking van 100

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop