x

Nintendo Switch Game | Horse Club Adventures 2

€ 24,99

Omschrijving

Horse Club™ Adventures 2 - Hazelwood Stories bevat talrijke opdrachten en mysteries die in de manege moeten worden opgelost. Vertrouwde omgevingen en personages keren terug, nu bijgewerkt voor een meer levendige look en feel. Een nieuwe toevoeging aan de franchise is het gedetailleerde buurdorp Hazelwood, waarin nieuwe en spannende missies zoals een fotowedstrijd op paardenfans wachten. Spelers zullen worden aangemoedigd om hun vaardigheden te paard te demonstreren in een verscheidenheid aan paardrijddisciplines en wedstrijden,

waaronder Western rijden, dressuur en springen. Nieuwe toevoegingen maken het spel spannender voor spelers, waaronder een ontmoeting met een hond waarmee ze bevriend kunnen raken en die later een trouwe metgezel aan hun zijde wordt.


Spelers kunnen hun eigen spelfiguur en hun paarden aanpassen aan hun eigen individuele stijl. Deze unieke looks kunnen worden vastgelegd en opgeslagen voor het nageslacht, met een screenshotmodus die filters en andere beeldbewerkingsopties biedt om de weg vrij te maken voor een perfecte opname.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop