x

Nintendogs [N-DS]

€ 7,99

Omschrijving

Altijd al een puppy willen hebben? Maar geen tijd of zin om het diertje zindelijk te maken en truukjes te leren? Nintendogs gaat verder dan een virtueel hondje op een scherm. Het is onmogelijk je niet te hechten aan deze schattige viervoetertjes. Je kanje hond ondermeer eten geven, wassen, aaien of tikken als hij stout is geweest. En dit alles zonder ook maar één knop aan te raken, je gebruikt natuurlijk het touch-screen! Het gedrag en karakter van je honden evolueert naarmate je diertjes ouder worden,afhankelijk van de opvoeding die jij ze geeft natuurlijk. Tenslotte is het voordeel van deze hondjes dat je nooit afscheid hoeft te nemen.

Labrador & Vrienden bevat volgende rassen: Labrador Retriever, Dwergschnauzer, Toy Poedel, Pembroke Welsh Corgi,Dwergpincher en Shiba Inu

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop