x

Nokia 2.4 - 32GB, grijs | in nette staat

€ 79,99

Omschrijving

Productbeschrijving
Nokia 2.4 gaat tot 2 dagen mee met Adaptive Battery-technologie, neemt gedetailleerd nachtopnames met AI-beeldvorming en eenvoudig te ontgrendelen met uw vingerafdruk of een blik. Breng geweldige verhalen tot leven met het indrukwekkende 6,5 ”HD + 20: 9-scherm. Bovendien is het klaar voor Android ™ 11 en hoger, dus u kunt uitkijken naar 2 jaar Android upgrades en 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates.

Details in het donker
Momenten die het waard zijn om vast te leggen, gebeuren niet altijd in het daglicht. Met Nacht geavanceerde beeldfusie en belichtingsstapeling van de modus kunt u levendige beelden in detail vastleggen in donkere omstandigheden.

Gaat maar door en door en door
Nokia 2.4 gaat tot 2 dagen1 mee na één keer opladen dankzij de 4500 mAh2 AI-assisted adaptieve batterij. Het leert welke apps u het meest gebruikt en geeft prioriteit aan de hoeveelheid energie - zodat u meer van uw favoriete functies langer kunt gebruiken.

Ga groot.
Wat je ook doet, doe het groter op het 6,5 ”HD + scherm.

Ontgrendel in een oogwenk
Ontgrendel uw apparaat snel en eenvoudig met een handige vingerafdruksensor of AI gezicht ontgrendelen.

Klaar voor wat er komt.
Geniet van de nieuwste Android-functies en beveiliging met 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates en 2 jaar software-upgrades.

Ontwerp geïnspireerd door onze Finse roots.
Ziet er goed uit. Voelt sterk aan. De achterkant van de telefoon heeft een 3D-nanostructuur die ervoor zorgt dat deze veilig in uw hand ligt en heeft een prachtige afwerking.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop