x

Nokia 2720 Flip - Dual sim - 4GB - Zwart

€ 99,99

Omschrijving

Eenvoudig en betrouwbaar

De Nokia 2720 Flip is een ideale seniorentelefoon van nu. Dit is de klassieke klaptelefoon van vroeger, maar dan met enkele upgrades. Door gebruiksvriendelijke functies, zoals de grote knoppen en tekst, voelt hij vertrouwd en betrouwbaar aan en is hij perfect voor ouderen.

Focus op duurzaamheid

Deze fliptelefoon blinkt uit in duurzaamheid en heeft een tijdloos design. Hij is compact en past perfect in je broekzak of tas. En omdat hij gemaakt is van polycarbonaat, is hij sterk genoeg om samen met jou de dagelijkse hindernissen te doorstaan.

GOOGLE ASSISTANT - Een snellere manier om alles voor elkaar te krijgen

Bel en stuur berichten zonder te typen. Met een druk op de knop, kan de Google Assistant je helpen de meest gebruikte functies van deze klaptelefoon te beheren met alleen maar jouw stem.

NOODKNOP

Als er iets onverwacht gebeurt, helpt de noodknop van de Nokia 2720 Flip je om de kalmte te bewaren. Met een druk op de knop, wordt er een noodbericht met je huidige locatie verzonden en worden er vijf door jou gekozen noodcontacten gebeld. Dit is perfect voor ouderen en wel wat extra zekerheid kunnen gebruiken.

APPS EN 4G - WhatsApp, Facebook en nog veel meer

Essentiële apps, zoals Facebook en WhatsApp, zijn standaard aanwezig. Zo blijf je altijd in contact met vrienden en familie. De Nokia 2720 Flip is ook voorzien van 4G en de mogelijkheid om je internet te delen.

TWEE SCHERMEN

De Nokia 2720 is voorzien van twee schermen. Op het externe scherm kun je meteen zien wie er belt. Dankzij de grote knoppen kun je makkelijk berichten versturen en bellen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop