x

NOKIA E75 - GARANTIE -

NOKIA E75 - GARANTIE -

€ 49,99

Omschrijving

Conditie: Wat een leuke OLD SKOOL phone - De Nokia E75 - In 2009 verscheen de Nokia E75. Het toestel was voorzien van een 2,4 inch beeldscherm met een numeriek toetsenbord met opties eronder. De smartphone, wat zo kunnen we de Nokia E75 wel omschrijven, had een volledig QWERTY-toetsenbord wat uitgeschoven kon worden. Aan de zijkant van het E-serie toestel zat een fysieke camera-toets en openingen voor een geheugenkaart en voor de oplader.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop