x

NuForce DIA versterker en DAC in 1 | NIEUW | Zilver | elders 299 euro

€ 169,99

Omschrijving

NuForce Dia is een compacte DAC/versterker voor audiofielen

Het in audioapparatuur gespecialiseerde NuForce introduceerde in 2011 de NuForce Dia. De naam heeft niets met analoge foto's te maken, maar is de afkorting voor Digital Integrated Amplifier. Het apparaat wordt als compacte alles-in-één oplossing bestempeld voor consumenten die op zoek zijn naar hoge geluidskwaliteit uit allerhande randapparatuur.

De NuForce Dia heeft afmetingen van 15 x 10,5 x 3 cm en integreert een 24-bit/192 KHz DAC en bovendien een 24 watt stereoversterker. Deze volgens het bedrijf kleine doch krachtige combinatie zou in staat zijn een bijzonder zuiver geluid te produceren, op 'audiofiel niveau', zonder de complexiteit die bij andere audio- en videoversterkers komt kijken.

Hoewel NuForce stelt dat de aanleiding voor de ontwikkeling van de Dia oorspronkelijk het ontbreken van een soortgelijk product voor Apple TV was, is de versterker te gebruiken met een diversiteit aan audio- en videoapparatuur. Zo zijn er achterop twee optische geluidsingangen te vinden alsmede een coaxiale variant. Digitaal geluid dat via deze aansluitingen binnenkomt, is via twee passieve stereoluidsprekers en optioneel een losse subwoofer te beluisteren.

Het binnenwerk biedt een piekvermogen van 30 watt per kanaal (bij 4 ohm), maar is op 24 watt gespecificeerd bij een totale harmonische vervorming plus ruis van minder van één procent van het totaalvermogen. Voor 8 ohm speakers is er 18 watt per kanaal opgegeven. De versterker kan overweg met frequenties van 20 Hz tot 20.000 Hz en heeft een signaal-ruisverhouding van meer dan 90 dB.

De voorzijde van de NuForce Dia wordt gecompleteerd door een grote volume- en bronselectieknop, en een reeks leds die het volume en de geluidsbron aangeven. De versterker is per direct leverbaar voor een adviesprijs van €299. Een kleine afstandsbediening voor de meest basale functies wordt gebundeld.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop