x

NuForce S-1 Speakerset (nieuwprijs € 249,-)

€ 129,99

Omschrijving

De S-1 is primair ontworpen voor gebruik met de Icon versterker. Hij heeft een door NuForce ontwikkelde breedband-unit met een titanium conus, een messing faseplug en een giet-aluminium chassis. De `motor` bestaat uit een spreekspoel met een open kamer en een neodymium magneet. De unit is gemonteerd achter een ondiepe hoorn (waveguide) die het afstraalgedrag optimaliseert en het akoestisch rendement verhoogt waardoor de kleine unit en de Icon minder hard hoeven te werken, aldus de fabrikant. De S-1 heeft een gesloten (dat zien we nog maar zelden) en solide behuizing wat uit 18 mm dik MDF is opgetrokken. Dat laatste is al even opmerkelijk en de kast laat zelfs bij hard bekloppen nauwelijks iets van zich horen. De klankkast heeft LS 3/5a-achtige verhoudingen (vrij ondiep) maar met een hoogte van circa 25 centimeter is hij zelfs een slagje kleiner dan de BBC-baby.De S-1`s hebben RJ45 ingangen, wat betekent dat de Icon en S-1 via CAT-5 kabel met elkaar kunnen worden verbonden. Die CAT-5 kabel heeft een dubbele functie; wanneer de Icon versterker de S-1 aan zijn uitgang `ziet`, zal een EQ (Equalizer) circuit in de Icon in werking treden wat de weergavekarakteristiek van de breedband-unit`s verbetert. De EQ compensatie van de Icon treedt overigens enkel in werking wanneer men S-1`s aansluit; alle andere weergevers zullen een ongemodificeerd signaal krijgen aangeboden. Dit systeem is op meerdere punten goed doordacht en het geeft een duidelijke meerwaarde aan de Icon/S-1 combo. De S-1 heeft een nominale impedantie van 8 Ohm en een relatief lage gevoeligheid (voor een breedbander met waveguide) van 87 dB. Hij is leverbaar in vier uitvoeringen: zwarte slijplak met een rode, zilveren of zwarte waveguide of zilver met een blauwe waveguide.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop