x

OK ODL32950FC TAB 32 inch Full-HD SMART TV (met bon jan 2023) | nwpr 199 euro

€ 159,99

Omschrijving

De OK ODL 32950FC-TAB is een slimme Full HD-televisie met beeldscherm van 32 inch. Deze tv werkt met Android TV voor het bekijken van alles wat je maar wilt: series, documentaires, films, tv-programma's en meer. Je maakt gemakkelijk verbinding met jouw (draadloze) thuisnetwerk om jouw favoriete apps uit te zoeken en te beginnen met kijken. Verder is deze tv voorzien van HDR-ondersteuning voor nog beter beeld: dit zorgt er namelijk voor dat ook in donkere en hele lichte scènes alle details goed te zien zijn. Tot slot is deze smart-tv compatibel met Google Assistant en heeft hij een ingebouwde Chromecast.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop