x

Olympus µ‑9010 compactcamera, 14 MP, 10x zoom, zwart

Wees voorbereid op vele bewonderende blikken wanneer u plotseling een chique µ-camera uit uw handtas of colbert tevoorschijn tovert. Deze kleinste zoomcamera's ter wereld oogsten namelijk overal bewondering. Met 14 Megapixels staan de nieuwe µcamera's gar

€24,99

Omschrijving

Wees voorbereid op vele bewonderende blikken wanneer u plotseling een chique µ-camera uit uw handtas of colbert tevoorschijn tovert. Deze kleinste zoomcamera's ter wereld oogsten namelijk overal bewondering. Met 14 Megapixels staan de nieuwe µcamera's garant voor haarscherpe opnamen en het interne geheugen tot maar liefst 2 GB biedt meer dan voldoende ruimte voor al uw meesterwerken. De optische zoomlenzen bieden een vergrotingsfactor die uiteenloopt van 5x (26-130 mm*) en 7x (28-196 mm*) tot maar liefst 10x (28-280mm*); en dat betekent dat grote groepen mensen en voorwerpen op grote afstand nooit een probleem vormen. Gemaakte opnamen kunt u gemakkelijk bekijken met de nieuwe Fotosurf-functie. Dankzij de Olympus [ib]-technologie vindt u met deze functie snel en eenvoudig foto's terug waaraan informatie is gekoppeld over gebeurtenissen, personen of plaatsen. De grote LCD's, tot 7,6 cm, zijn niet alleen ideaal wanneer u gemaakte opnamen wilt bekijken, maar ook wanneer u informatie wilt opzoeken in de ingebouwde gebruikershandleiding. Ook is het mogelijk om HD-filmopnamen te maken die u vervolgens via HDMI in alle rust kunt bekijken op een tv-toestel. Zeg nu zelf, wat zou u zich nog meer kunnen wensen? U zou natuurlijk nog kunnen denken aan diverse andere functies van Olympus; het zal u echter niet verbazen dat we ook daaraan hebben gedacht. Functies als een dubbele beeldstabilisatie, i-Auto, AF-tracking, Beauty-modus en ingebouwde panoramafunctie helpen u bij het maken van geweldige opnamen zonder dat u zelf over alle details hoeft na te denken. En met de verschillende magiefilters verkent u moeiteloos de grenzen van uw creativiteit.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop