x

Olympus PEN Lite E-PL3 Body + accu + lader

€ 119,99

Omschrijving

LET OP!! :

De lens die op de foto staat is niet inbegrepen , deze is wel passend voor dit model en los te koop bij ons in de winkel!

Effectief aantal megapixels: 12,3 MP
ISO-gevoeligheid: 12800
Bestandsindeling foto's: JPEG, RAW
Type beelddefinitie ondersteuning: Full HD (1080p)
Maximaal aantal foto's per seconde: 5,5 fps


De Olympus PEN E-PL3 wordt ook wel de PEN Lite genoemd. Deze naam heeft de systeemcamera gekregen door zijn compacte body en lichte gewicht. De Live MOS-sensor heeft echter hetzelfde formaat als dat van zijn voorgangers. Het formaat van de camera gaat dus niet ten koste van de helderheid, scherpte en het dynamische bereik van de beelden. De PEN E-PL3 fotografeert in een maximale resolutie van 12,3 megapixels en filmt in een maximale resolutie van Full HD 1080i. Tijdens het filmen kan je gebruik maken van de scherptediepteregeling en de creatieve filters. Bovendien is er een stereomicrofoon geplaats om het beeld te begeleiden met stereogeluid.

Kantelbaar LCD-scherm
De Olympus PEN E-PL3 heeft een krachtige metalen behuizing. Hierop zijn een aantal knoppen te vinden die direct toegang geven tot vaak gebruikte functies. Het 3 inch LCD-scherm is kantelbaar, wat een goed hulpmiddel is bij het fotograferen of filmen uit verschillende hoeken. De high-speed contrast-AF (autofocus) heeft het onderwerp razendsnel scherp, zodat je de snelle acties ook direct in beeld hebt. Om dit beeld zo stabiel mogelijk te houden is er een beeldstabilisator ingebouwd. De Olympus PEN E-PL3 heeft dus alles in huis om een professionele kwaliteit te bieden. Deze PEN Lite is echter klein, licht en eenvoudig in gebruik.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop