x

Onkyo CBX-500 Radio / CD / USB / iPod Speakerdock [Nieuwprijs € 200,-]

€59,99

Omschrijving

Het kan eigenlijk niet makkelijker; sluit je iPod aan op de CBX-500 van Onkyo en geniet je favoriete muziek op de plek waar je je deze prachtige soundbar neerzet. Dankzij het luxe ogende uiterlijk hoef je ook niet bang te zijn dat ie niet in je interieur past! Wat wil je nog meer?

Een geweldige keus
Als je op zoek bent naar een veelzijdige en compact oplossing voor je muziek in kleine ruimtes is de stijlvolle CBX-500 een geweldige keus. Ondanks zijn redelijk kleine afmeting zorgt dit alles-in-één systeem voor een geweldig klinkende prestatie. De sleutel in het plaatje is de iPod dock en zijn digitale verbinding. De uitschuivende docking-sleuf zit niet op de bovenkant zoals bij vele soundbars, maar aan de voorkant in het midden.

Uiteraard kan de CBX-500 de populairste cd-formaten aan, alsmede mp3 en wma bestanden die op een disc of usb stick zijn bewaard. De speakers zijn verenigen de bewezen Onkyo geluidstechnologien zoals OMF diafragma's en Aero Acoustic Drives.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop