x

Oppo Enco Air True Wireless Earbuds - Nieuw! | Nwpr. 69,99 Euro

€ 54,99

Omschrijving

De OPPO Enco Air in-ear earbuds zijn perfect voor alledaags gebruik met weinig gewicht en comfortabele fit.

24 uur levensduur
Een echte power station voor muziekliefhebbers. OPPO Enco Air kan tot 24 uur luistertijd bieden voor jouw favoriete muziek- en videostreaming.

Met zorg gemaakt voor een natuurlijke perfecte pasvorm
Het Ergonomische Semi-in-Ear Design rust comfortabel in de rondingen van je oor. Je merkt nauwelijks dat je oordopjes daar zweven en je hoeft je nooit zorgen te maken of ze blijven zitten terwijl je actief bent.

High-definition geluidskwaliteit
Geniet van je muziek in levendige definitie dankzij de 12 mm titanium-composiet dynamische driver en krachtige basversterker die in harmonie samenwerken om elk detail te kanaliseren en te versterken.

Kristalheldere zang
Na 15 jaar onderzoek van OPPO's R&D-team, hebben de experts de OPPO Enco Air afgesteld om dreunende bas en trilhoge tonen te leveren, samen met rijke middentonen om je muziek op zijn puurst te reproduceren.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop