x

Optelec Compact 10 HD (Nwpr 1.295)

€ 799,99

Omschrijving

Handige uitklapbare camera arm
Met de Compact 10 HD kunt u kranten, brieven, en tijdschriften vergroten zodat u de teksten, afbeeldingen en andere details kunt zien. De uitklapbare camera arm opent een heel nieuw scala aan mogelijkheden. Met de arm uitgeklapt, kunt u eenvoudig naar foto's kijken, medicijnverpakkingen bekijken en zelfs ronde blikjes lezen, zonder dat u wordt beperkt in uw bewegingen. Met de arm kunt u zelfs uw handtekening plaatsen en kruiswoordpuzzels voltooien.

Sneller lezen
De Compact 10 HD heeft een groot, High Defition 10-inch aanraakscherm. Met meer dan 50% meer schermoppervlak dan 7" producten, past er meer tekst op het scherm, waardoor u sneller kunt lezen dan met kleinere loepen.

Klaar wanneer u het nodig heeft
Voor snelle leestaken is de Compact 10 HD er voor u. Het apparaat is na één druk op de aan/uit-knop klaar voor gebruik, net als uw telefoon.

Compact 10 HD is ook beschikbaar met Tekst-naar-Spraak, zodat u naar tekst kunt luisteren terwijl deze luid wordt voorgelezen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop