x

Optoma Pico Pro- Pocket projector (PK102 Pro)

Optoma Pico Pro- Pocket projector (PK102 Pro)

€ 19,99

Omschrijving

Of je nu graag vakantiefoto's op een groot scherm met je vrienden deelt of regelmatig presentaties geeft, met de Optoma Pico PK102 Pocket Projector komt je verhaal altijd goed over. Deze beamer heeft de maat van een mobiele telefoon en is dus gemakkelijk mee te nemen. Bovendien is hij even goed uitgerust als zijn grotere, en vaak veel duurdere, familieleden. Zo projecteert de Optoma PK102 haarscherpe beelden met een grootte tot 1,5 meter en speel je zowel media van de computer als van het 4 GB interne geheugen af. Op dit geheugen sla je tot 6000 foto's of 8 uur video op.

Eenvoudig en snel te bedienen
Met de Optoma PK102 Pocket Projector blijf je gefocust op je taak als presentator. Het bedienen van de projector is namelijk kinderspel. Je plaatst de Optoma PK102 op een stabiele ondergrond, sluit deze aan op je laptop, pc of telefoon, stelt scherp scherp en je bent klaar voor je presentatie. Geen stopcontact in de buurt? Geen probleem. De Optoma PK102 werkt draadloos dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij. De ingebouwde 0,5 Watt speaker maakt deze handige presentatiehulp verder compleet.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop