x

Panasonic DMC-LX2 compactcamera, compleet en in topstaat

€ 119,99

Omschrijving

10.2 Megapixel & 4x optische zoom Panasonic's LX2 is een 'triple wide' camera welke uitgerust is met een 28mm LEICA groothoek lens voor grootse mogelijkheden. De LX2 heeft een 10.2 Megapixel beeldsensor onder de kap voor opnamen in een uitzonderlijk hoge resolutie voor een compactcamera. U kunt de foto's bovendien wegschrijven in het ongecomprimeerde RAW-formaat waarna u ze naderhand naar eigen wens kunt bijwerken. Haal uw onderwerpen bovendien makkelijk dichterbij met de 4x optische zoomlens. Mega Optical Image Stabilizer De camera wordt aangedreven door de sterke Venus Engine III technologie waarmee u gegarandeerd bent van een perfecte beeldkwaliteit en een hoge verwerkingssnelheid. Vaagheid van de foto's, veroorzaakt door handbeweging en beweging van het te fotograferen object, wordt gecompenseerd middels de Image Stabilizer. De Panasonic LX2 verschaft u bovendien veel gebruiksgemak met de handige joystick. 2,8 inch LCD display Filmpjes maken met de LX2 gaat verder dan de rest en kan in een ruime breedbeeldafmeting zolang uw geheugenkaart het redt. Videobeelden kunnen opgenomen worden in een maximale resolutie van 640x480 bij een 4:3 formaat en maar liefst tot 1280x720 pixels in het 16:9 breedbeeldformaat. De camera geeft u ruim 300 foto's plezier met een krachtige en zuinige accu. Uw foto's kunt u direct bekijken op de heldere 2,8 inch LCD display. Sluit uw camera op de televisie aan, druk direct af via PictBridge of pomp uw beelden over naar de pc via de snelle USB 2.0 verbinding.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop