x

Panasonic DMR-EH57

€79,99

Omschrijving

De belangrijkste eigenschappen van deze DVD-recorder zijn de superieure beeldkwaliteit en de optimale gebruiksvriendelijkheid. De superieure beeldkwaliteit kenmerkt zich door 1080p beeldverwerking met HDMI ondersteuning én een dubbele horizontale resolutie in de LP mode. De optimale gebruiksvriendelijkheid komt tot uiting in de Hard Disk Drive met zeer ruime capaciteit en de Super Multi-format flexibiliteit voor zowel opname als weergave. VIERA Link maakt eenvoudige basisbediening mogelijk met de afstandsbediening van de VIERA Plasma- of LCD tv.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop