x

Panasonic DMR-EH67 - DVD & HDD Recorder

€99,99

Omschrijving

DVD-recorder van Panasonic met harde schijf. De belangrijkste eigenschappen van de EH67 zijn de superieure beeldkwaliteit en de optimale gebruiksvriendelijkheid. De superieure beeldkwaliteit wordt gerealiseerd door de 1080p HD beeldverwerking en het upscalen van dvd-materiaal naar hogere resoluties. De optimale gebruiksvriendelijkheid kenmerkt zich door de harde schijf met een capaciteit van 250 GB en een HDMI aansluiting voor digitale kwaliteit. Deze dvd-recorder is tevens uitgerust met een SDHC slot voor JPEG fotoweergave en een DV-aansluiting. Op de grote harde schijf past maar liefst 443 uur aan beeldmateriaal in EP-modus. HDMI-aansluiting Als je televisie een HDMI-aansluiting heeft, kun je deze dvd-recorder met een HDMI-kabel aansluiten. HDMI heeft twee grote voordelen. Als eerste verzorgt deze kabel niet alleen het videosignaal van je recorder naar tv, maar ook het audiosignaal. Je hebt dus maar een kabel nodig om beeld en geluid op je tv te krijgen. Het tweede voordeel is dat het signaal digitaal is. Bij een analoog signaal kan ruis optreden door interferentie met andere apparatuur, een digitaal signaal heeft hier geen last van. Het beeld is dus scherper dan een analoog signaal en heeft ook geen last van ruis. DV-aansluiting Sluit je digitale camcorder gemakkelijk aan op deze dvd-recorder met de DV-aansluiting. Via een DV-kabel worden audio en video digitaal naar de recorder verstuurd, waardoor alle kwaliteit van je opname behouden blijft. Je kunt je video's op de harde schijf van de recorder bewaren, bewerken en op een dvd branden. Ideaal als leuke herinnering of als een persoonlijk cadeau voor vrienden en familie. SDHC-kaartslot Gebruikt je digitale fototoestel SD of SDHC geheugenkaarten? Dan kun je ze in deze dvd-recorder stoppen en genieten van een diashow met al je zelf gemaakte foto's. Ideaal om snel je foto's op een groot scherm te bekijken zonder dat je je fototoestel op je computer aan hoeft te sluiten.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop