x

Peavey VYPYR VIP-3 gitaarversterker

€ 299,99

Omschrijving

De betaalbare Peavey Vypyr VIP 3 (100 Watt, 1x12 inch speaker) overtreft menige gitaarversterker in zijn prijsklasse. Hij stoot niet alleen een krachtige 100 Watt uit: met zijn modeling-elektronica levert hij ook nog eens een waaier aan geluiden. Extra opvallend is de mogelijkheid om, in plaats van uw elektrische gitaar, ook een basgitaar of akoestische gitaar aan te sluiten! Stel daarbij het juiste instrument in en de Vypyr VIP kiest ogenblikkelijk de beste klankinstellingen.

Versterker-, stompbox- en instrumentnabootsing
Plug uw gitaar in en maak gebruik van een van de 36 gitaarversterkers, 6 basgitaarversterker en 6 akoestische versterkers. Per type hebt u bovendien de keus uit meerdere kanalen. Dankzij de gepatenteerde TransTube-technologie klinken de buizen-modellen overigens bijzonder overtuigend. Daarnaast stelt u in een handomdraai stompbox-effecten in of tovert u uw gitaar om in een akoestische gitaar, een 7- of 12-snarige gitaar, mandoline, bariton, resonator, viool of bas!

Alles wat u nodig hebt
Bijna alles wat u maar kunt bedenken, is wel aanwezig in de Vypyr VIP 3. Zo is hij uitgerust met een chromatisch stemapparaat, een looper (aan te sturen met de optionele Sanpera), tap tempo-functie en een hoofdtelefoonuitgang. Sluit een externe audiobron aan op de 3.5 mm aux-ingang. De USB-aansluiting zorgt ervoor dat de VIP ook kan fungeren als audio-interface, zodat u bijvoorbeeld opnames kunt maken naar uw computer. Een praktische versterker voor thuis of op het podium!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop