x

Philips AV Cassetterecorder D6920, vintage uit 1983, werkt prima

€ 69,99

Omschrijving

Dit is ook een draagbare cassetterecorder, ook bedoeld voor reportagewerk. Een stuk lichter dan de Sony. Persoonlijk vind ik de Sony mooier, wat betreft de vormgeving. Maar deze Philips is toch ook een bijzonder apparaat. Hij heeft een extra kop aan boord en met behulp van het diastuurapparaat EM1920 kunnen er op een apart spoor pulsjes worden gezet om hiermee een diaprojector aan te sturen. Er is een ingebouwde luidspreker en er zijn aansluitingen voor twee externe luidsprekers. Verder een lijn in- en uitgang. Nadeel (vind ik) is dat de volumeregelaar het geluidsniveau van de lijn uitgang beïnvloedt.

Behalve de gebruikelijke knoppen voor het regelen van het volume en opnameniveau zit er nog een extra knop op: de pitch control. Hiermee kun je de snelheid van de tape enigszins bijregelen. Verder zijn er wat mogelijkheden om opgenomen cassettes na te bewerken: postfading en sound-on-sound.
Kortom een erg universeel apparaat, waar ik ook veel plezier aan heb beleefd.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop