x

Philips EL 3541 vintage 4-sporen bandrecorder, gereinigd en opgeknapt.

€ 99,99

Omschrijving

Deze recorder met ingebouwde buizenversterker en luidspreker is van binnen schoon gemaakt en voorzien van nieuwe snaren. De koppen zijn grondig gereinigd, en de schakelaars werken allemaal.
De ingebouwde luidspreker is vervangen.

WAT ANDEREN EROVER ZEGGEN:

In 1959 kwam er een recorder op de markt die eigenlijk "voor iedereen" bedoeld was. Net als de Volkswagen kever was het een dertien in een dozijn product, maar onverwoestbaar, zo leek het.
Een simpele doch sterke recorder voor een betaalbare prijs.
Velen hebben dit model gekocht destijds, de EL 3541 is er geweest in diverse designs en koffers. Het werd de opvolger voor de EL 3515.
De recorder had al de mogelijkheid tot het afspelen van stereobanden. Destijds kon je voorbespeelde banden kopen, net als later bij het Cassettebandje.
Middels een apart voorversterkertje (EL3774/00) kon je het tweede kanaal afspelen via de versterker van de radio.
Een ding was jammer aan het apparaat; de meeste modellen hadden een vrij kleine koffer waardoor de 18 cm spoelen iets buiten de kast kwamen. Zodoende kon de kap er niet op, of je moest eerst de gehele band weer terug spoelen. Alleen model EL 3541H had een grotere koffer en op dit model konden de 18 cm spoelen wel blijven liggen terwijl je de afschermkap aanbracht.

Het model is tot ongeveer 1964 in productie gebleven en word tot op de dag van vandaag nog veelvuldig aangeboden. Hét bewijs dat het een oerdegelijk product was.

Technische gegevens:
Sporen: 4.
Snelheden: 9,5 cm/sec.
Spoelen: 18 cm.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop