x

Phineas & Ferb - Quest For Cool Stuff [N-DS] | Losse Cartridge

€ 4,99

Omschrijving

Er valt heel wat te beleven tijdens de laatste week van de zomervakantie en Phineas en Ferb willen alles gedaan hebben! Volg de charismatische broers der uitvindingen in hun avonturen om het Museum van Cool vol te proppen met waardevolle artefacten. Maak, reis en verken de wereld om de artefacten te verzamelen. Perry - aka Agent P, beschermt hen van de kwaadaardige Dr. Doofenshmirtz die met zijn nieuwste '-inator' uitvingen de Tri-State wilt veroveren.

● Speel als Phineas, Ferb en Agent P.
● Ontdek twee verschillende speelstijlen: Exploration Mode en Action Mode.
● Bouw een A.T.T. en upgrade het voertuig met drillen, rakketten, koplampen en andere gadgets om nieuw terrein te verkennen.
● Versla Dr. Doofenshmirtz's vliegende Norm Bots en de robothordes zoals Patroller, Jumper en Charger.
● Neem een kijkje in het Museum van Cool om de verzamelde artefacten van dichtbij te bekijken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop