x

Pilotenbril Banned 1976 AV+ Black met UV400 en polarisatie filter | nwpr 34,50 euro

€19,99

Omschrijving

Banned 1976 is een trendy zonnebrillenmerk met een rebelse uitstraling.
De ontwerpen zijn gebaseerd op de klassieke Aviator en Clubmaster modellen, maar er is altijd een eigen “Banned Design” aan toegevoegd. Dat kan de kleur van de lenzen zijn, maar ook de uitvoering van het montuur of de gebruikte materialen.

​Daarnaast zijn de zonnebrillen van uitstekende kwaliteit. Alle brillen zijn standaard uitgevoerd met een UV400 filter, dat 100% van de schadelijke UV stralingen tegenhoudt.
​Het polarisatie filter voorkomt hinderlijke schitteringen (van bijvoorbeeld een nat wegdek), zodat je altijd een scherp zicht hebt.

De specificaties:
Model: AV+ Aviator pilotenbril
Montuur: zwart
Breedte montuur: 147mm
Materiaal: roestvrijstaal
Pootlengte: 142mm
Lenzen: donkergrijs - 62mm
UV400- en polarisatie filter

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop