x

Pioneer DJ-set: 2x CDJ-1000MK3 + DJM-800 in goede staat met flightcases

€ 650,-

Omschrijving

SPECIFICATIES PIONEER CDJ-1000 MK3
Clubeigenaren en DJ's waarderen de robuuste bouw van de CDJ 1000 MK3, met zijn bekende, hoogwaardige 'polished' look en 'cleane' uitstraling. De nieuwe features van de CDJ-1000MK3 maken het makkelijker muziek mee te nemen en vergemakkelijken cueing, loopen, scratchen en 'uittrekken' van tracks.
Met de beste geluidskwaliteit en intuïtieve vinyl-emulatie doet de CDJ-1000MK2 zijn reputatie als dé standaard cd-speler alle eer aan en op die lijn gaat de CDJ-1000MK3 nog een stuk verder. De nieuwe speler is volledig MP3-compatibel (CBR en VBR) en beschikt over een HOT LOOP-functie, ‘JOG feeling adjust’ en een verbeterde weergave van tracks en WAVE data. Dit toestel, verfijnd ten opzicht van de CDJ-1000MK2 met MP3-compatbiliteit, maakt het digitale en MP3-compatibel gamma van cd/dvd-spelers van Pioneer DJ Pro compleet.

De CDJ-1000MK3 draagt duidelijk het keurmerk van Pioneer. De speler heeft het robuuste karakter waarop clubeigenaren en dj’s zo gesteld zijn, hij is afgewerkt met de vertrouwde hoogwaardige gepolijste look en heeft een eenvoudig en overzichtelijk bedieningspaneel dat is uitgegroeid tot de standaard voor tabletop cd-spelers. De subtiele aanpassingen versterken het intuïtieve karakter van de speler, maken het makkelijker om de muziek overal mee naar toe te nemen en verbeteren de dataweergave. Al deze subtiele aanpassingen maken cueing, looping, scratching en stretching makkelijker dan ooit.

Met ondersteuning voor MP3-, CBR- en VBR-bestanden en intelligente functies zoals 2 knoppen om direct mappen te doorzoeken krijgen dj’s snel toegang tot bestanden in de mappen op een cd, ideaal voor intuïtief en snel werken. Een groot tempobereik biedt ook meer controle dan de meeste toestellen van de concurrentie. Voor audio +/- 100% en voor MP3 -100% tot +70%.

De SD-kaarten zijn voortaan ook compatibel met de CDJ-1000MK3 zodat HOT CUES, HOT LOOP points en de WAVE form informatie makkelijk opgeslagen en afgespeeld kunnen worden.

De CDJ-1000MK3 bevat een unieke JOG feeling adjust (in de rechterbovenhoek van het JOG-wiel). Artiesten kunnen de speler naar hun hand zetten door de weerstand aan te passen van het JOG-wiel met de nieuwe metallic antislipfinish. Ook de leesbaarheid en uitgebreidheid van de informatie op de 360° JOG-display zijn verbeterd. Het fluorescerende weergavescherm is verhoogd, met een grotere helderheid als resultaat. De cue marker is groter, en met de nieuwe 45°-aanduidingen kunnen scratch dj’s makkelijker hun effecten timen. Ook de trackweergave is verder uitgewerkt. De resolutie is verdubbeld, de verlichting is in meerdere kleuren en fluorescent verlicht. Op de trackweergave wordt de positie van de tracks en de WAVE form informatie aangegeven. De details van het “playing adress” zijn verder uitgebreid zodat de dj in één oogopslag de volledige lengte kan uitlezen.

HOT CUE werd aangevuld met een HOT LOOP-functie waarin tot drie loops per disc kunnen worden bewaard. De knoppen hebben een oranje achtergrondlicht voor de loop en een groen achtergrondlicht voor de cues. De re-loop-knop is nu ook verlicht. Een andere vernieuwing is de ‘resume play’-functie: als een cd per ongeluk in en uit de speler wordt gehaald, start de speler weer vanaf het punt van break.

Onder de kwalitatief hoogwaardige onderdelen van de CDJ-1000MK3 vinden we de gouden RCA-connectoren die uitgerust werden met een digitale uitgang voor aansluiting op digitale mixers zoals de DJM-800 / DJM-1000. Op die manier garandeert men een zuivere geluidskwaliteit. Subtiele wijzigingen aan het design, zoals de metallic pitch fader-knop bepalen het karakter van deze derde generatie spelers die uitgroeiden tot een industriestandaard.

Terwijl de nieuwe functies de unieke mogelijkheden van de CDJ-1000MK2 verder aanvullen en het bewijs leveren dat Pioneer een handelsmerk is geworden voor digitaal dj’en, behouden tafeltop cd-systemen hun dominante positie in de markt. Pioneer luisterde dan ook naar dj’s en handelde op basis van hun feedback.

Algemeen
De Pioneer DJM-800 24 bits/96kHz digitale DJ mixer verzorgt een zeer nauwkeurige geluidsweergave. Deze veelzijdige mixer kan prima uit de voeten met MIDI en heeft een scala aan effecten en instelmogelijkheden aan boord. En de unieke harmonic mixing-functie bewaakt de toonsoorten wanneer u aan het pitchen slaat. Met de Pioneer DJM-800 digitale DJ mixer is het eindresultaat van uw muzikale creativiteit altijd in balans.

Pioneer DJM-800: harmonic mixing
Een opvallende eigenschap van de Pioneer DJM-800 DJ-mixer is de geïntegreerde harmonic mixing-functie. Hiermee spoort de mixer geheel automatisch de toonsoort van een track op. Deze wordt aangepast naar de dichtstbijzijnde grondtoon. Zo worden fouten en onnauwkeurigheden die ontstaan tijdens het wijzigen van de pitch vermeden.

Uitgebreide MIDI-functies
De Pioneer DJM-800 mixer weet ook uitstekend raad met MIDI heeft dan ook een volledig toewijsbare MIDI-ondersteuning. Vrijwel elke toets en schakelaar kan MIDI-signalen versturen naar externe MIDI-apparatuur. Met in totaal 61 toewijsbare bedieningsfuncties vindt u altijd uw draai achter deze mixer. U zet de Pioneer DJM-800 indien gewenst zelfs moeiteloos in als interface om MIDI-gestuurde software en videomixers te bedienen.

Tips of opmerkingen over dit product
dek je mixer altijd netjes af, stof is namelijk funest voor je apparatuur

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop