x

Pioneer VSX-826-K 7.1 receiver met HDMi en originele remote

€ 159,99

Omschrijving

De Pioneer VSX-826 beschikt over 7 kanalen en 1 LFE-kanaal. Met 7.1-kanaals surround sound in HD wordt een film bekijken een onvergetelijke ervaring.

Sluit je iPod, iPhone of iPad aan
De Pioneer VSX-826 beschikt over een USB-ingang aan de voorzijde. Voor jouw gemak heeft Pioneer ervoor gezorgd dat je je iPod, iPhone of iPad gemakkelijk (en zonder docking station) kunt aansluiten met de inbegrepen kabel om zo met volle teugen te genieten van de audio en video die erop staat. De Pioneer VSX-826 zal het beeld van de video's op je iPod of SD-kaart opwaarderen tot een kwaliteit van 1080p. Je kunt ook USB-sticks aansluiten en gecomprimeerde MP3-, WMA- en AAC-audiobestanden afspelen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop