x

Pioneer XDP-100R-K High Resolution Audio player | nwpr. € 799,-

€329,99

Omschrijving

Pioneer XDP-100R-K High Resolution Audio player

's Werelds eerste MQA portable mediaspeler, met connectie voor streamingsdiensten Tidal, Deezer, Spotify en internetradio

Pioneer introduceert een portable geweldenaar en alles in één portable, in de vorm van de XDP-100R. Deze highres portable mediaspeler kan niet alleen alle PCM en DSD formats aan. Hij maakt ook wireless contact met streamingsdiensten als Tidal, Deezer en Spotify.

Maar de klap op de vuurpijl is de compatibiliteit met MQA (Master Quality Authenticated) -een nieuwe manier van muziek beleven. Onze luisterervaringen tot dusver met MQA zijn louter positief. Namelijk, de focus ligt nu niet op het oprekken van resoluties, dat leidt namelijk niet altijd tot verbetering, maar het aanpakken van het studio-master deel, waarin deze wonder MQA haar werk doet. Het resultaat? Echt een betere timing van muziek! En laat dat nou net ons stokpaardje zijn. 

 

Dus, portable muziekspeler (tot max 432GB), wireless connectie met Tidal, Deezer en Spotify, en intergratie van MQA. De lijst is langer: er kan on-the-fly -highres -muziek vanaf Onkyo-music rechtstreeks naar de XDP-100R gedownload worden. Het apparaat is Andoid based, waardoor er een zee van mogelijkheden bestaat om de XDP-100R te gebruiken. Zo kan er met de innovatieve xDAP app muziek snel van uw computer naar de XDP-100R gestuurd worden. Het grote 4,7inch kleuren touchscreen geeft u snel en soepel toegang tot alle functies. Door het Android besturingssysteem krijgt u toegang tot Google Play (de counterpart van de Apple Store). Via Google Play kunt u naar keuze geschikte apps op uw XDP-100R zetten. Denk maar aan een handige internetradio app!

 

De CDP-100R speelt alle PCM formaten tot en 384KHz/24bit en DSD zelfs tot 11,2MHz. Standaard geheugen capaciteit is 32GB, maar kan eenvoudig uitgebreid worden met 2 ssd kaarten van elk 200GB. Met een totale capaciteit van 432GB kan zelfs een behoorlijke highres collectie opgeslagen worden. 

De ontwikkeling van portable mediaspeler gaat alsmaar verder. Wie had een 5 jaar geleden kunnen verzinnen dat er een portable speler ontwikkeld zou worden met zoveel opslagcapaciteit, wireless toegang tot verschillende streamingsdiensten, en...zelf kunnen bepalen welke gerichte apps je wilt gebruiken op een dergelijk apparaat. 

 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop