x

Poochy & Yoshi's Woolly World - N3DS Game - losse cassette

€ 16,99

Omschrijving

Poochy & Yoshi’s Woolly World
Poochy & Yoshi’s Woolly World is een platformgame die zich afspeelt in een wereld van wol.

De game bevat naast alle levels die je ook vindt in de Wii U-versie van Yoshi's Woolly World een paar nieuwe functies en er zijn nieuwe levels, speciaal voor Poochy. Zorg dat Poochy op het juiste moment springt om kralen te verzamelen, terwijl je de levels verkent. Je kunt ook voor het eerst kennismaken met de Poochy Pups. Deze behulpzame, kleine viervoeters springen op bepaalde plekken, zodat je weet waar je geheimen en schatten kunt vinden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren