x

PS Vita - Little Big Planet Marvel super Hero Edition

€ 35,-

Omschrijving

LittleBigPlanet Marvel Super Hero Edition is een nieuwe versie van LittleBigPlanet en bevat naast de originele game een hoop nieuwe Marvel Super Heroes content. Je kan drie nieuwe mini-games spelen met je favoriete Marvel figuren in de hoofdrol: Avengers - Ultimate Escape, S.H.I.E.L.D. Interceptor en Hero Rush. Daarnaast krijg je ook toegang tot 18 Marvel kostuums voor je Sackboy of Sackgirl en massa's nieuwe stickers, decoraties, effecten en objecten om je eigen superheldenavontuur vorm te geven.

Humor en originaliteit gaan hand in hand bij de PS Vita-versie van deze baanbrekende monsterhit. In dit originele platform- annex puzzelspel bestuurt de speler een Sackboy, een guitig popje dat volledig uitgerust kan worden met grappige hoofddeksels, kleding, snorren, baarden en gekke brilletjes. In de nieuwe verhaalmodus worden vertrouwde LittleBigPlanet-elementen gecombineerd met te gekke touch-controls. Via diezelfde vernieuwende besturings- opties kun je ook aan het ontwerpen slaan en het resultaat online delen met andere spelers. Dat zorgt voor ongeziene draagbare mogelijkheden en opties.

- Neem Sackboy mee op een avontuur dat aan je eigen fantasie is ontsproten.
- Ga op verkenningstocht in een grappige wereld boordevol klassieke LittleBigPlanet-platform ongein en innovatieve, op aanraking gebaseerde minigames.
- Maak je de spiksplinternieuwe en gebruiksvriendelijke tools eigen om je eigen unieke, op aanraking gebaseerde game te creëren.
- Blaas de LittleBigPlanet-community van de sokken door je meesterwerken via PlayStation Network met PS Vita-fans te delen.
- Drie nieuwe Marvel mini-games: Avengers - Ultimate Escape, S.H.I.E.L.D. Interceptor en Hero Rush.
- 18 Marvel kostuums voor je Sackboy of Sackgirl en massa's nieuwe stickers, decoraties, effecten en objecten.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop