x

PS3 Game - LEGO Batman 3 Beyond Gotham , Elders voor 14.99 Euro

€ 9,99

Omschrijving

Lego Batman 3 - Beyond Gotham

De LEGO Batman videogame franchise keert terug in een buitengewoon avontuur bomvol actie!

In LEGO Batman 3 - Beyond Gotham bundelt de Caped Crusader zijn krachten met de superhelden van het DC Comics universum en vertrekt hij naar de ruimte waar hij de snode Brainiac moet tegenhouden voordat hij de aarde vernietigt. Met behulp van de kracht van de Lantern Rings, krimpt Brainiac werelden om deze vervolgens toe te voegen aan zijn verknipte verzameling van miniatuursteden uit het hele universum. De grootste superhelden en meest sluwe schurken moeten zich verenigen en afreizen naar verschillende Lantern Worlds om de Lantern Rings te verzamelen en Brainiac te stoppen voor het te laat is.

- Spannende ruimtegevechten - Vecht voor de allereerste keer met Batman en zijn bondgenoten in de ruimte en op de verschillende Lantern Worlds, waaronder Zamaron en Odym.
- Uitgebreid rooster van DC Comics helden en schurken - Speel met meer dan 150 unieke personages met verbazingwekkende krachten en vaardigheden vrij, waaronder leden van de Justice League en BIG LEGO figuren, zoals Cyborg, Solomon Grundy en meer.
- Unieke verhaallijn met nieuwe plots en wendingen - Verrassende vermommingen, het vermogen van Brainiac om iemands gedachten te besturen en de kracht van de Lantern Rings brengen een hele nieuwe draai aan personages die je dacht te kennen.
- Hack computers - Betreed een virtuele wereld en baan je een weg door doolhoven, vecht in arena's en haast je om de code te vinden.
- Bat-tastisch Gadget Wheel - Kies en upgrade een selectie van pakken en vaardigheden voor personages, met 1 druk op de knop.
- Wereldberoemde stemmencast - een geweldige line-up waarvan velen hun rollen uit eerdere LEGO Batman games herhalen, met onder andere: Troy Baker (Batman); Travis Willingham (Superman); Christopher Cory Smith (The Joker); Laura Bailey (Wonder Woman and Catwoman); Dee Bradley Baker (Brainiac); Josh Keaton (Green Lantern); Scott Porter (Aquaman) en niemand minder dan dé Batman uit de jaren 60 zelf, Adam West!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop