x

PS3 Game - Soul Calibur IV , Elders voor 14.99 Euro

€ 9,99

Omschrijving

Soul Calibur IV

Tijdens de reïncarnatie van het Soul Calibur- en Soul Edge-zwaard is iets duisters ontwaakt. De strijd tussen deze twee zwaarden is nu in de laatste fase beland met de wederopstanding van degene die de zwaarden gecreeërd heeft. Het personage Nightmare isnu sterker dan ooit tevoren en wacht op Siegfried voor hun laatste gevecht. Wat heeft het lot in petto voor de verschillende personages? Gaan ze ten onder aan de strijd of zullen ze Nightmare kunnen verslaan?

Het aantal personages is uitgebreid met de leerling van de Sith, Darth Vader en Jedi Meester, Yoda die respectievelijk op de PS3 en X360 hun opwachting maken. Bovendien krijgen beide versies gezelschap van de leerling van Darth Vader, Starkiller, uit het spel Star Wars: The Force Unleashed. De Star Wars karakters hebben een aparte eigenschap, de Force. Personages die de Force gebruiken hebben een aparte balk die aanduidt hoeveel Force Power ze nog bezitten. Als de Force meter leeg is, zullen de Force Powers de levensbalk leegzuigen. Het aantal personages dat in Soul Calibur IV zijn opwachting maakt, strandt daarmee op 33 vechtersbazen. Natuurlijk kunnen spelers ook zelf personages aanmaken in de Character Creation. Attributen zoals kleding en vechtstijl bepalen hoe het personage zich gedraagt, offensief of defensief.

In het spel komen vijf spelmodes aan bod. De welbekende Story, Arcade, Training en Museum modes worden aangevuld met de Tower of Lost Souls mode waar spelers in aparte gevechten terecht komen met steeds veranderende spelregels. Despeelstijl van Soul Calibur zal bij de meeste van jullie bekend zijn. De game leunt sterk aan bij Virtua Fighter. Er zijn drie aanvalsknoppen: de horizontale aanval, de verticale aanval en het voetenwerk. Het unieke aan Soul Calibur is het feit dat elk personage een wapen hanteert. In tegenstelling tot Tekken en Virtua Fighter die enkel gevechtssporten in het daglicht zetten.

Nog een nieuwe eigenschap van deze Soul Calibur IV is de Critical Finish. Deze aanval kan met één slag fataal zijn. Om deze Critical Finish te activeren moet de speler eerst de Soul Gauge vol of leeg laten lopen. De meter vult door aan te vallen en loopt leeg door te blocken. De ontwikkelaars wilden het tempo van de gevechten hoger leggen en een offensievere gameplay integreren.De eerste keer dat de meter leegloopt, kan de tegenstander een deel van het pantser wegslaan. De tweede keer dat de meter leegloopt krijgt de tegenstander de mogelijkheid om de Critical Finish uit te voeren.

Soul Calibur IV gaat ook multiplayer actie bevatten. De Standard VS mode zet spelers tegen elkaar met de personages uit het spel terwijl de Special VS ontwikkeld is om de zelfgemaakte personages tegenover elkaar te zetten.

- Speciale gast: Darth Vader
- Speel Soul Calibur voor het eerst online! Daag de beste vechters ter wereld uit in een bruut online gevecht.
- Vermorzel je tegenstander met de Critical Strike! Elk personage heeft de mogelijkheid een Critical Strike uit te voeren waardoor je in één keer een eind kan maken aan jouw tegenstander.
- Veel gratis downloadable content! Download de vetste extra's om jouw Soul Calibur ervaring nog beter te maken.
- 19 interactieve speelvelden! Ervaar de mooiste omgevingen om in te vechten en herontdek een aantal bekende mappen.
- Laat jouw favoriete personage verder ontwikkelen! De verregaande Character Creation modus zorgt ervoor dat jouw personage sterker wordt naarmate je meer speelt.
- Tag Team actie: roep een teamgenoot op om je te helpen in het maken van combo's.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop