x

PS4 Game - Dangan Ronpa V3 Killing Harmony , Elders voor 24.99 Euro

€ 19,99

Omschrijving

Welkom in een nieuwe wereld van Danganronpa en bereid je voor op de grootste, meest opwindende episode tot nog toe. Danganronpa V3 - Killing Harmony speelt zich af in een "psycho-cool" omgeving met een nieuwe cast van 16 personages, die worden ontvoerd en opgesloten in een school. Sommigen zullen moorden, sommigen zullen sterven, en sommigen zullen gestraft worden. Onderzoek zieke moordzaken en veroordeel je nieuwe vrienden ter dood!

Een nieuwe Danganronpa begint - Vergeet wat je dacht te weten over Danganronpa en ontmoet een geheel nieuwe cast van Ultimates voor een gloednieuw begin.
Moordmysteries - In een wereld waar iedereen probeert te overleven, zijn niemands motivaties helemaal wat ze lijken. Gebruik je vaardigheden om elke nieuwe moord op te lossen of sterf een gruwelijk dood.
Lieg, Panikeer, Debatteer! - De wereld wordt gevormd door onze waarneming ervan. Snelle processen vragen om leugens, snelle beslissingen en logica om je klasgenoten naar de juiste conclusies te leiden.
Nieuwe minigames - Geniet van een overvloed aan gloednieuwe minigames tussen de waanzin en dodelijke processen!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop