x

PS4 Game - Dead Island definitive edition , Elders voor 14.99 Euro

€ 10,99

Omschrijving

Dead Island

Het eiland Banoi is een weelderig, tropisch paradijs in de stille oceaan. Op dit eiland wacht het ultieme vakantieplekje voor toeristen met te veel geld: het Royal Palm Springs Resort. Echter wordt dit niet je gedroomde vakantie, maar een regelrechte nachtmerrie. Na een onverklaarbare en besmettelijke zombie uitbraak verandert dit vakantie oord namelijk in een mix van waanzin, chaos en gruwelijke slachtpartijen. Compleet afgesloten van de rest van de wereld is het nu aan vier individuen, die immuun blijken te zijn voor de infectie, om de overgebleven overlevenden te beschermen tegen de ondoden en een manier te vinden om van het eiland af te geraken.

Messen, machetes, honkbalknuppels, bezemstelen, loden pijpen, ... dit zijn je voornaamste wapens tegen de ondoden. Vuurwapens zal je maar heel sporadisch vinden en ammunitie nog minder. Alle wapens verweren na veelvuldig gebruik en worden steeds minder efficiënt. Dit kan je tegen gaan door je wapens te onderhouden aan een werkbank of, als het niet anders kan, op zoek te gaan naar een nieuw wapen. Dit is survival-horror van de bovenste plank.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop