x

PS4 Game - Detroit Become human , nwpr. 29.99 Euro

€ 23,50

Omschrijving

Conditie : Zo goed als nieuw met doosje.

Detroit: Become Human
De herontdekking van de mensheid.

Reis naar de metropool Detroit in de nabije toekomst, een stad die een verjongingsinjectie heeft gekregen door een spannende technologische ontwikkeling: androids. In Detroit: Become Human van de Europese ontwikkelaar Quantic Dream kruip je in de artificiële huid van drie androïden. Net als in voorgaande titels van dezelfde studio (cfr. Heavy Rain en Beyond Two Souls) bepaal jij met plotbepalende keuzes de richting van het verhaal.

Wat maakt ons mens?
Het is 2038 en overal in de stad vind je geavanceerde androids die maar één functie hebben: het dienen van de mensheid. Maar het einde van een tijdperk lijkt nabij.

Ervaar een wereld die op het punt staat te ontaarden in chaos vanuit het perspectief van drie verschillende android-personages. Jouw keuzes geven richting aan het intense verhaal. Met duizenden opties en tientallen ontknopingen tot je beschikking, ben jij degene die de toekomst bepaalt van Detroit en al haar inwoners.

Speel je rol
Betreed een wereld waarin android-slaven zich ontpoppen tot revolutionaire wereldverbeteraars, compleet met morele dilemma's en levensbepalende beslissingen.

Ontdek wat het werkelijk betekent om mens te zijn, vanuit het perspectief van een buitenstaander, en zie de wereld door de ogen van een machine.

Hun levens, jouw keuzes
In dit uitgebreide verhaal vol talloze vertakkingen bepaal je niet alleen het lot van de drie hoofdpersonages, maar van alle inwoners van Detroit.

Kara, Connor en Markus moeten elk keuzes maken in levensbepalende situaties. Het is mogelijk dat ze hiervoor de ultieme prijs moeten betalen, maar dat betekent nog niet het einde van het verhaal...

Creëer een uitdagend, zich ontwikkelend verhaal en maak keuzes die niet alleen invloed hebben op je eigen lot, maar op dat van de hele stad.
Ontdek wat het betekent om mens te zijn vanuit het perspectief van een buitenstaander.
Bekijk de wereld van de mens door de ogen van een machine.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop