x

PS4 Game - Injustice gods among us , Geen NL Taalkeuze, Elders voor 14.99 Euro

€ 9,99

Omschrijving

In deze fighting game, gemaakt door de dames en heren bij NetherRealm Studios (bekend van de Mortal Kombat-reeks), mag je deelnemen aan epische gevechten die je verbeelding zullen overstijgen. Laat Batman het opnemen tegen Superman, zet de klauwen van Catwoman in de cape van Wonder Woman of laat Harley Quinn haar geliefde Joker een lesje leren - in Injustice is het allemaal mogelijk! In deze game boordevol personages uit het universum van DC Comics kan elke wagen, boom of zelfs gebouw tegen je vijand gebruikt worden. De omgeving waarin je knokt is met andere woorden net zo belangrijk als het personage waarmee je klappen uitdeelt.

Maak je daarnaast klaar om middenin een door NetherRealm geschreven, diepgaande en gloednieuwe verhaallijn terecht te komen die tegelijkertijd trouw zal blijven aan het bronmateriaal uit de DC Comics bibliotheek. Terwijl je allerlei intriges tussen goed en kwaad ontdekt zul je volop gebruik moeten maken van de unieke krachten van elke stripheld, terwijl er tussendoor ook tijd is voor een - zoals we dat ook al in de meest recente Mortal Kombat zagen - vaak knotsgekke minigame. Ben je eerder in een competitieve bui, dan is er uiteraard nog altijd de lokale- en online multiplayer om je af te reageren.

- Speciale moves die zo krachtig zijn dat zelfs superhelden ze niet kunnen negeren.
- Interageer met voorwerpen uit de omgeving en sla je tegenstander door gebouwen, auto's of zelfs doorheen de atmosfeerlaag.
- Meer dan 20 superhelden en -schurken

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop