x

PS4 Game - The Last Guardian , Elders voor 24.99 Euro

€ 19,99

Omschrijving

The Last Guardian Special Edition
De Special Edition bevat:

The Last Guardian game
Speciale SteelBook verpakking
The Last Guardian
Een onbreekbare band. Ga mee op reis en geniet van dit ontroerende verhaal over vriendschap en vertrouwen.

Wanneer een jongen het kolossale, mysterieuze wezen Trico ontmoet, ontstaat er een onbreekbare band die hen helpt te overleven tussen de ruïnen en alle gevaren in de wereld om hen heen. Door samen te werken en te communiceren, durven ze alle uitdagingen aan en ontrafelen ze de geheimen van hun prachtige fantasiewereld. Ga mee op deze ontroerende reis vol emotie.

The Last Guardian is het nieuwste project van Team ICO. Sony's wonderteam kwam voor het eerst in het daglicht met twee hoogstoriginele games voor de PlayStation 2. Ico en Shadow of the Colossus, twee ijzersterke games waarbij Fumito Ueda, de bedenker en uitvoerder, de nadruk legde op het creëren van een emotionele band tussen de speler en een spelpersonage.

Fundamenten
In Ico, verschenen in 2001, kroop je in de huid van een jongen met horens die wakker wordt in een kerker. Boven hem hangt een meisje dat schreeuwt om hulp. Dapper en moedig kruip je naar de top en verlos je het meisje. De gameplay van Ico bestond uit de interactie van de speler, het jongetje, met het meisje. Het meisje is zwak en haar lot berust op jouw schouders. Alle obstakels in de game moest je samen overbruggen waardoor de band tussen het jongen en het meisjes cruciaal is. Vier jaar later verbaasde Fumito Ueda de hele gaming wereld met Shadow of the Colossus, een game waarbij je als Wander het leven moet redden van een meisje door kolossale monsters te slachten. De game bevatte een 15-tal kolossen die je moest beklimmen om hun zwakke plek te vinden. Gelukkig was er Agro, het trouwe paard dat telkens aan je zijde vechtte. The Last Guardian bouwt voort op deze fundamenten van vertrouwen, afhankelijkheid en vriendschap.

Trouwe Gigant
The Last Guardian is ontstaan uit de band van Agro en Wander. In de game speel je met een jongen dat Trico, een griffioen-achtig wezen ontmoet. Trico heeft de trieste ogen van hopeloze pup, de veren van een arend, de oren van een knaagdier en de bek van een vogel. Omdat het dier gewond en beschoten is met pijlen, besluit je het te helpen. Langzaamaan leert het dier je kennen en begint de band tussen de twee te groeien. Net als de vorige Team Ico games is de game een derde persoons actie avontuur met veel puzzelelementen. Je neemt de controle over de jongen en je krijgt de hulp van Trico. Je kan hem bekruipen om hoger op te geraken of gewoon een ritje nemen op de rug van het dier. Fumita Ueda wilt met Trico ook een instinctief dier creëren. Trico verliest zijn aandacht, het zit niet stil en het loopt altijd voorop. Je zal het dier dus moeten leren om te luisteren naar jou door het te voeden en te verzorgen. In het begin van de game zal Trico zich onrustig gedragen in je nabijheid maar naarmate de band groeit tussen de twee zal Trico trouw aan je zijde staan.

Technisch hoogstandje
De game is nog steeds een technisch hoogstandje. De technische moeilijkheden waar het ontwikkelaarsteam op stootte tijdens de ontwikkeling op PS3 zijn er voor een reden. De omvang van het spel en alle technische drempels bleken teveel voor Sony's PlayStation 3 dus heeft het team een moeilijke belissing moeten nemen om de game niet meer naar de vorige generatie console te brengen maar een nieuwe start te maken op de PlayStation 4.

Het is de allereerste keer dat Team Ico gebruik maakt van physics in hun game. Tonnen met voedsel springen uit elkaar wanneer Trico het opvangt met zijn bek en de wind waait door zijn veren. Elk veertje wordt in real-time gegenereert door de kracht van de PS4.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop