x

PS4 Game - Uncharted 4 A Thief's End

€ 9,99

Omschrijving

Uncharted 4 - A Thief's End
PlayStations meest beruchte schatzoeker is terug! Nathan Drake beleeft zijn laatste avontuur in Uncharted 4 - A Thief's End. Na het roekeloze leven als schattenjager achter zich te hebben gelaten, gooit de onverwachte terugkeer van broer Sam roet in het eten. In zijn afwezige jaren heeft Sam geen vrienden gemaakt, sterker nog; hij zit bij de verkeerde mensen flink in de problemen. Om zijn broer te redden, zit er maar één ding voor Nathan op... Het team voor een laatste keer bij elkaar brengen en een nieuw avontuur aan gaan.

Kruip in de huid van Nathan Drake en ga op zoek naar de verloren schat van kapitein Henry Avery. Het verhaal speelt zich drie jaar na de gebeurtenissen van Uncharted 3 af. Nathan dacht jarenlang dat hij Sam verloren had, tot hij ineens weer voor zijn neus stond. Samen waren ze hard op weg om succesvolle schatzoekers te worden, maar toen sloeg het noodlot toe. Een aanwijzing naar een mogelijke schat laat het bloed kruipen waar het niet gaan kan. Het piratenparadijs Libertalia is volgens legendes diep in de bossen van Madagaskar verborgen. Dit wordt hun doel.

De multiplayer van Uncharted - A Thief's End voegt nieuwe elementen toe en bouwt verder op de Uncharted serie zoals fans het kennen. Ontdek unieke levels in verwilderde omgevingen en vind vloeken uit voorgaande avonturen terug. Het voordeel is dat je in de nieuwste game de vloeken in kunt zetten om jouw team te versterken. Trek met je vrienden ten strijde in een uitdagende en afwisselende multiplayer waarbij strategie en teamwork de sleutels zijn naar succes!

Naughty Dog staat als ontwikkelaar bekend om hun filmische games. Ze weten als geen ander spelers van begin tot eind vast te houden dankzij een sterke verhaallijn, gecombineerd met kwalitatief acteerwerk. De grafische mogelijkheden van PlayStation 4, maakt de beleving van Uncharted 4 - A Thief's End compleet. Stap de avontuurlijke wereld van Nathan Drake binnen en ontdek de mooiste locaties verspreid over de hele wereld. Van besneeuwde bergtoppen, naar ondoordringbare jungles en verre steden. Niets staat Nathan Drake in de weg om het fortuin van Avery te vinden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop