x

PS5 Game - AWAY - the survival series , nwpr. 39.99 Euro

€ 29,99

Omschrijving

AWAY - The Survival Series
Welkom in het dierenrijk

Wat als je een natuurdocumentaire zou kunnen spelen? Zweef tussen de bomen, vecht tegen gevaarlijke roofdieren en verken prachtige omgevingen met deze suikereekhoorn om zijn gezin te redden.

Away is een meermaals bekroonde game waarin je probeert te overleven als een kleine suikereekhoorn in een wereld die is verwoest door klimaatverandering.

Vechten of vluchten

Jaag op prooien, vecht tegen grotere vijanden en gebruik stealth en behendigheid om onopgemerkt langs top roofdieren te sluipen.

Bekroond

Categorie winnend van het VN-milieuprogramma (UNEP): Prestigious Playing For The Planet Green Games Jam 2021 Award en de 'Best in Play GDC Award'.

Verken een prachtige wereld

Verken een levende, ademende wereld vol unieke soorten planten, insecten en dieren. Rennen, springen, klimmen en zweven door prachtige omgevingen.

Ontdek verborgen mysteries

Ga door de wereld en voltooi het hoofdverhaal, of verken de gebaande paden en begin aan side quests om de verborgen mysteries van Away te ontrafelen.

Speel als andere dieren

Bekijk de wereld vanuit een geheel nieuw perspectief terwijl je speelt als kevers, hagedissen, krabben en meer. Deze zeldzame dieren zijn verborgen in de omgeving van Away. Kun jij ze allemaal vinden?

Fotomodus

Zet de suikereekhoorn overal stil en beweeg de camera terwijl de rest van de wereld in omgevingsbeweging blijft. Bevat uitgebreide instellingen, waaronder schuifregelaars voor de scherptediepte en filters om ervoor te zorgen dat je die perfecte foto krijgt

Deze speciale Retail-editie bevat verschillende exclusieve extra's voor fans, waaronder de geweldige digitale soundtrack, gemaakt en gecomponeerd door Mike Raznick en een unieke Augmented Reality Experience 'groeit uit de game'-verpakking en gemaakt in samenwerking met klimaat en bos partnership van de Verenigde Naties (UN-REDD) en de Playing for the Planet Alliance.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop