x

PS5 Game | F1 23

€ 44,99

Omschrijving

Wees de laatste die remt in EA SPORTS™ F1 23, de officiële videogame van het 2023 FIA Formula One World Championship™. Een nieuw hoofdstuk in de spannende verhaalmodus "Braking Point" levert razendsnel drama en verhitte rivaliteit op. Race wiel aan wiel op de nieuwe circuits van Las Vegas en Qatar en verdien beloningen en upgrades in F1 World.

Nieuwe rode vlaggen voegen een authentiek strategisch element toe, en de functie 35% raceafstand zorgt voor meer actie en spanning.

Bestuur bijgewerkte auto's uit 2023 met de officiële F1-line-up van je favoriete 20 coureurs en 10 teams. Creëer je dream team en race om te winnen in My Team Career Mode, speel in split-screen of in de uitgebreide cross-platform multiplayer, en wees socialer met nieuwe Racenet Leagues.

Braking point 2

De verhaalmodus "Braking Point" is terug met een gloednieuw spannend hoofdstuk met nieuwe rivaliteiten en nog meer drama in F1 23.

Konnersport Butler F1 Racing-team

Het verhaal concentreert zich op Konnersport Butler F1 Racing Team - een nieuw fictief team op de grid - en omvat de F1-seizoenen 2022 en 2023. De opkomende jonge ster Aiden Jackson staat op gespannen voet met zijn gedurfde en arrogante ervaren teamgenoot Devon Butler. Wanneer een van hun toekomsten wordt bedreigd door een persoonlijk probleem, komt Devons zus en recentelijk F2-kampioene, Callie Mayer, in beeld. Om het verhaal van Callie tot leven te brengen, schakelde het verhalende team de Britse autosportcoureur Jamie Chadwick en SkySports F1-verslaggever Natalie Pinkham in. Teambaas Casper Akkerman moet onderhandelen over de team- en gezinsdynamiek en de manipulaties van de vader van Devon en Callie (en hoofdsponsor van het team, Davidoff Butler). Omdat je gezichtspunt varieert tussen verschillende personages, vordert het verhaal via gameplay en filmische tussenfilmpjes, en wordt het door je keuzes gestuurd.

F1 World

De geheel nieuwe F1 World is je nieuwe hub voor een verscheidenheid aan dagelijkse, wekelijkse en steeds veranderende seizoenscontent en evenementen met een geheel nieuw Tech Level-voortgangssysteem voor je gepersonaliseerde tour door Formula 1.

Nieuwe Evenementen

Voltooi nieuwe uitdagingen en doe mee aan een reeks verschillende competitieve Solo-series die zijn ontworpen om je mee te nemen op een singleplayer-reis door een verscheidenheid aan modi, tracks en ervaringen in F1 23. Beheers verschillende tracks, verbeter je rijvaardigheid, verken F2-content, race in uitnodigingen voor supercars en meer. Solo- en multiplayer-evenementen omvatten een scala aan dagelijkse, wekelijkse en seizoensevenementen voor zowel solospelers als multiplayer-fans. Van Grand Prix voor meerdere spelers tot vieringen van de raceweek en tijdrituitdagingen, er is hier voor elk wat wils, elke dag van de week.

Tech Level

Upgrade je F1 World-auto het hele seizoen door met een nieuw Tech Level-voortgangssysteem. Voltooi uitdagingen, speel online en speel evenementen die gedurende het seizoen worden bijgewerkt om upgrades te verdienen via gameplay om je Tech Level te verhogen, wat de prestaties van je F1® World-auto vertegenwoordigt. Naarmate je technische niveau stijgt, nemen de prestaties van je auto toe en krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan meer uitdagende evenementen. Je kunt nog steeds deelnemen aan evenementen boven je technische niveau, maar de uitdaging zal daardoor hoger zijn. Betere spelers kunnen beter presteren dan het technische niveau van hun auto, maar slechts tot op zekere hoogte.

Upgrades

Verdien upgrades en breng tijd door met knutselen in de garage om je F1 World-auto aan te passen en te ontwikkelen om sneller en krachtiger te worden naarmate je verder komt. Upgrades in F1 World zijn opgesplitst in twee categorieën: auto-onderdelen en upgrades voor teamleden. Auto-onderdelen verbeteren de gameplay-prestaties van je auto. Upgrades van teamleden kunnen worden gestimuleerd via een contractsysteem voor extra "uitrustbare" items om je prestaties verder te verbeteren.

Crafting

Een nieuw Crafting-systeem in F1 World stelt je in staat om Resources toe te passen op Blueprints om verschillende upgrades te maken, plus craft-contracten om gameplay-mods uit te rusten, nieuwe stickers die je kunt verzamelen en aan je Compendium kunt toevoegen, en meer.

Licentie Systeem

Een nieuw licentiesysteem bevordert clean racen in de hele F1® World en beloont spelers voor respectvol rijgedrag.

Vernieuwde Klassementsmultiplayer

F1 World introduceert de vernieuwde gerangschikte multiplayer-modus met een nieuw op divisies gebaseerd classificatiesysteem, de Esports-serie van F1 23 en een nieuw doelsysteem dat de voortgang van Podium Pass efficiënter maakt. Speel om punten te verdienen, stijg van brons naar elite met wekelijkse promoties en verdien prijzen en upgrades die je kunt toepassen op je technische niveau.

Compendium

Terwijl je uitdagingen op je F1 World-reis voltooit, herdenk je je voortgang met een nieuw Compendium, je virtuele stickeralbum dat alles viert dat te maken heeft met Formule 1, vroeger en nu. Speel het spel, verdien stickers, plaats ze in het compendium en voltooi afbeeldingen om meer beloningen en prijzen te verdienen.

Gameplay

Verfijnde handling, beter racen

Voor meer voorspelbaar gedrag op het circuit geven nieuwe voertuigfysica F1-auto's meer grip bij het remmen, accelereren en draaien. Echte feedback van het F1-team is verwerkt in balansaanpassingen tussen aerodynamische grip en bandengrip, wat resulteert in een realistischer gevoel en vloeiender racen. Met verbeterde motorkoppel- en traagheidsveranderingen is de gasrespons authentieker en gemakkelijker aan te passen.

Precision Drive™-controllertechnologie

Race wiel-aan-wiel met meer controle, precisie en finesse, mogelijk gemaakt door een herschreven controllertechnologie die op cruciale momenten meer vertrouwen geeft aan controller-spelers.

Rode Vlaggen

De nieuwe Red Flag-functie voegt een authentiek strategisch element toe aan elke F1 23-racedag.

35% Raceafstand

Een nieuwe optie van 35% raceafstand zorgt voor een realistische racestrategie en set-up waarbij bandenslijtage een sleutelfactor blijft zonder al te veel tijd aan elke race te besteden.

Nieuwe Grand Prix van Las Vegas en Qatar

Test je talent op de nieuwste bestemmingen in de Formule 1, authentiek nagebouwd terwijl de Grand Prix van Las Vegas en de Grand Prix van Qatar in 2023 op de F1 23-racekalender verschijnen. Vlieg rond het snelle stratencircuit onder de iconische lichten van de Las Vegas Strip en race rond het Lusail International Circuit in de buitenwijken van de woestijnstad Doha.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop