x

PSP Game - Need for Speed Underground rivals , Elders voor 12.95,- Euro

€ 9,99

Omschrijving

Need for Speed Underground: Rivals op de PlayStation Portable geeft jou de mogelijkheid om in een vele auto's te rijden en natuurlijk om de auto's compleet te tunen. In totaal zijn er iets van twintig verschillende Amerikaanse en Japanse auto's beschikbaar, waarmee je op tien verschillende racecircuits kunt rijden. Verder zijn er acht speel modi aanwezig, waaronder Drift Attack, Nitrous Run, Rally Relay en Car Spec. Bovendien is er een multiplayer modus, waarmee je tegen een vriend kunt spelen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop