x

Puch Radius Luxury Elektrische Damesfiets

De Puch Radius Luxury Dames is de meeste luxe uitvoering uit de Radius-lijn van Puch. Deze elektrische fiets met een actieradius, haalbare afstand, van ongeveer 50-60 km. De accu bevindt zich onder de bagagedrager. De aandrijfmotor zit in het voorwiel ver

€449,99

Omschrijving

De Puch Radius Luxury Dames is de meeste luxe uitvoering uit de Radius-lijn van Puch. Deze elektrische fiets met een actieradius, haalbare afstand, van ongeveer 50-60 km. De accu bevindt zich onder de bagagedrager. De aandrijfmotor zit in het voorwiel verwerkt waardoor de gewichtsverdeling perfect is.De Puch Radius Luxury Dames is afgemonteerd met 7 versnellingen Shimano Nexus. De versnellingen zitten in de achternaaf waardoor een compleet dichte kettingkast gecreëerd kan worden voor deze elektrische fiets. Voorvork en zadelpen zijn geveerd voor extra comfort. Frame en velgen zijn volledig aluminium waardoor u een lichte fiets behoudt.De Puch Radius Luxury Dames heeft Shimano Rollerbrake remmen, volledig inwendig, waardoor u minimaal onderhoud heeft en altijd een veilige en geleidelijke rem. De fiets is voorzien van een ART slot waardoor u deze elektrische fiets online kunt verzekeren.

Framemaat 45 cm

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop