x

Qware Gaming starter kit voor de Playstation 5 - Nieuw in doos - Nwpr. 49.99 Euro

€ 34,95

Omschrijving

De Qware Gaming - Dual Fast Charging Station uit de bundel is de oplader die je nodig hebt voor de optimale game-ervaring. Met dit laadstation speel je onbeperkt games en laad je je controllers in een mum van tijd op. Daarnaast bescherm je je controllers tegen krassen of stoten met de siliconen grips in de kleuren zwart en blauw. Krijg extra grip tijdens het gamen met de meegeleverde duimgrepen en laad je controller in noodgevallen op met de gevlochten kabel van 3 meter lang. De oplader bevat de volgende belangrijke specificaties:

- Dual Fast Charging
- Speciale beveiligingschip
- Perfecte vorm voor eenvoudig opladen
- Geïntegreerde USB-C-kabel
- LED-indicatoren voor beide controllers
- Antisliprubbers
- Fast Charging

Door gebruik te maken van USB-C en de Fast Charging poort van je PS5 laad je je controllers extra snel op. Niets is zo vervelend als dat moment dat je je gameconsole aanzet en je controllers leeg zijn....

Speciale beveiligingschip

Een speciale chip zorgt ervoor dat er niets met je controllers kan gebeuren. Dit omvat bescherming tegen oververhitting, overbelasting, overladen en kortsluiting.

Perfecte vorm

Door het ontwerp van de oplader af te stemmen op de controllers, kunt u uw controllers opladen door ze simpelweg in de oplader te laten vallen. Ook wel het "fall in charging"-principe genoemd. Dit zorgt ervoor dat je controller niet verkeerd op de oplader kan worden geplaatst en niet oplaadt.

Uniek ontwerp

Het ontwerp van deze oplader is in Nederland bedacht door echte gamers. Ze hebben het product aangepast zodat je er het maximale uit kunt halen met een prachtig ontwerp voor je speelkamer.

Verbinden

Je kunt dit laadstation op meerdere manieren inzetten. Eerst kun je natuurlijk het USB-C-netsnoer in de voorkant van de PS5-uitgang steken (deze poort ondersteunt snelladen).

Ten tweede kunt u een 5V3A USB-C-adapter (niet meegeleverd) gebruiken om uw controllers op te laden.


LED Indicatie

Het station bevat 2 laadindicatielampjes die aangeven of je controller vol is of niet. Als het lampje rood is, is de controller leeg/aan het opladen, als het lampje blauw is, is de controller vol.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop