x

Rainbow Six Siege- Xbox One

Rainbow Six Siege voor de Xbox One

€ 7,50

Omschrijving

Tom Clancy's Rainbox Six - Siege is het nieuwste deel binnen de gelauwerde first-person shooter franchise ontwikkeld door Ubisoft Montreal Studios en geoptimaliseerd voor de nieuwste generatie consoles en de PC.

Geïnspireerd door contraterroristische organisaties van over heel de wereld nodigt Rainbow Six - Siege spelers uit om de kunst van het strategisch vernietigen meester te worden. Anti-terrorisme agenten zijn getraind om extreme situaties te tackelen, zoals het redden van gijzelaars. Ze zijn experts op het gebied van binnenshuize omgevingen en opereren aan de hand van strakke formaties, met de nadruk op vernietiging en gecoördineerde aanvallen. Intense close quarters confrontaties met de vijand, tactiek, team play, explosieve actie en je leven dat aan een zijden draadje hangt zijn de kernwoorden van deze spannende game. Bovendien beoogt Ubisoft Montreal met Rainbow Six - Siege een nieuwe standaard te zetten op het vlak van multiplayer door spannende vuurgevechten te combineren met de noodzaak om als team met een weldoordacht plan in het achterhoofd te werk te moeten gaan.

De Siege-gameplay

De Siege biedt een geheel nieuwe gameplay met Anti-terrorisme eenheden van over heel de wereld. Beleef intense gevechten in kleine ruimtes tussen de aanvallers en verdedigers. Verdedigers moeten hun omgeving ombouwen tot een waar fort; plaats vallen, versterk muren en bouw defensieve systemen om je aanvallers af te weren. Om deze uitdaging aan te gaan heeft het aanvallende team meer vrijheid dan ooit. Door de combinatie van tactische plattegronden, observatie drones en een geheel nieuw rappel-systeem heb je een scala aan keuzes om de doelen te behalen. Baan je een weg naar je doel in je eentje of trotseer je vijanden samen met vrienden.

Terrorist Hunt

De langverwachte Terrorist Hunt (TerroHunt) is terug en brengt een nieuwe bedreiging in de wereld van Rainbow Six: De White Masks. In TerroHunt beleef je nieuwe vijandige situaties die zowel solo als coöp tot en met vier spelers gespeeld kunnen worden. TerroHunt komt met aangrijpende uitdagingen, moeilijke vijanden en een verslavende replay-waarde. De 'Siege Generator' mixt modi, maps, tijd van de dag, uitdagingen en veel meer om een unieke TerroHunt te creëeren.

Counter Terrorist Units

Unieke anti-terrorisme operators hebben hun eigen unieke Siege-vaardigheden. Dit zijn 's werelds beste operators en voeren hun rol met uiterste precisie uit. Zij spelen een cruciale rol binnen hun eenheid.

Ongeziene verwoesting

Vernietiging staat centraal bij de siege-gameplay. Ubisoft Montreals eigen Realblast engine laat je naar eigen wens omgevingen vernielen. Krijg zicht op de situatie met nieuwe vuurlinies die ontstaan door bijvoorbeeld instortende muren. Ook gebarricadeerde deuren zijn geen probleem als je met een goed geplaatst explosief dwars door muren, plafonds of vloeren gaat. De schade wordt bepaald door het type kogels en de kracht van de explosies. Hierdoor vecht je voor je het weet in volledig nieuwe omgevingen. Gebruik dit in jouw voordeel en leid je team naar de overwinning!

- Missies: Beleef de gameplay van de Siege door missies te spelen als Lone Wolf of samen met jouw vrienden.
- Terrorist Hunt (PvE): Één tot vijf agenten werken samen om vijandige troepen uit te schakelen in verschillende missies. Spelers kunnen hun eigen invulling geven aan deze ervaring door verschillende modi en combinaties samen te stellen.
- Multiplayer (PvP): In de multiplayer strijden twee teams van vijf agenten tegen elkaar om een doel veilig te stellen.

"Samenwerken is het sleutelwoord!" -XGN.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop