x

Rimini Internet Radio WiFi BT White - Nieuw!

€ 99,95

Omschrijving

Ontdek de wereld van internetradio en Spotify Connect met de Audizio Rimini Stereo Internet Radio. Geniet van meer dan 26.000 radiostations van over de hele wereld of luister naar je eigen audio via BT-streaming, Spotify Connect of via de Aux-in-aansluiting. Verbind je Spotify premium account vanaf je telefoon, tablet of computer met de radio via Spotify Connect en speel je playlists en albums rechtstreeks af op de Rimini radio. De Rimini Digital Radio is tevens voorzien van een groot LCD-kleurendisplay waar het geselecteerde radiostation op wordt afgebeeld, evenals de actuele programmering, het nieuws en de weersinformatie. (indien dit door de zender wordt aangeboden) Inclusief afstandsbediening.

- Stereo Internetradio met Spotify Connect
- BT-ontvanger voor het streamen van audio
- Internet radio catalogus met 26.000+ radio stations
- 2,4'' TFT-kleurenscherm
- Dimmerfunctie
- 3,5 mm Jack Aux-ingang
- 3,5 mm jack hoofdtelefoonaansluiting (mute op luidsprekers)
- Slaaptimer
- Wekker met snooze-functie
- Afstandsbediening inbegrepen
- Kleur: wit

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop