x

Roland XP 80 Music Workstation

€ 399,99

Omschrijving

• Klavier met 76 aanslag- en drukgevoelige toetsen.

\r• 64-stemmig polyfone, 16-Parts multitimbrale klankbron, rechtstreeks afgeleid van de JV-1080.

\r• Plaats voor vier Expansion Boards met extra golfvormen.

\r• Uitgebreide edit-mogelijkheden voor de klanken.

\r• Ingebouwde effecten: Chorus, Reverb en EFX (40 types).

\r• 16-sporen Advanced MRC Pro sequencer met uitgebreide Realtime-mogelijkheden, intern geheugen van zo\'n 60.000 noten.

\r• Verbeterde RPS-functie: nu ook aanslaggevoelig.

\r• Enorm uitgebreide Arpeggiator met meer als 33 patronen, mogelijkheid om noten via MIDI te sturen en mogelijkheid om tempo via MIDI te synchroniseren.

\r• Verbeterd bedieningsgemak door groot display (320 x 80) punten, minder multifunctie-knoppen, Palette-regelaars voor voorname parameters, enz.


\r
Advanced MRC Pro, verbeterde sequencer

\rDe MRC Pro sequencer van de XP-80 kan tot 60.000 noten opnemen. Met de nieuwe Non-Stop Loop Recording functie, die je op geen enkel ander Workstation aantreft, kun je verschillende sporen na elkaar , zonder onderbreking ,opnemen. Als de inspiratie toeslaat, laat je dus de sequencer maar lopen, en neem je na elkaar drums, bas en melodie op! Onze Groove-sjablonen werden verder verfijnd. Je kunt nu ook de mate (het percentage) van timing- en aanslagkwantisering instellen. Zelfgemaakte sjablonen kun je opslaan in één van de 16 voorziene geheugens. Al even nuttig is de verbeterde RPS-functie: RPS betekent dat je volledige muzikale frases met één klaviertoets aanstuurt, en zo\'n frase reageert ook op de kracht (aanslag) waarmee je de toets aanslaat. De sequencer van de XP-80 onthoudt ook Patch nummers en effectinstellingen voor alle klankbronnen in je systeem, en dat voor iedere Song. Het tijdrovende instellen van klankmodules en dergelijke behoort daarmee tot het verleden. Bovendien kun je deze instellingen samen met de Song data op diskette bewaren.

\r

\rArpeggiator van een nieuwe generatie

\rVergeet alles wat je weet over Arpeggiators! De Arpeggiator van de XP-80 stelt al zijn voorgangers in de schaduw, want hij is veel slimmer en expressiever. Zo kun je met één knopdruk moderne Dance- en Techno-dreunen te voorschijn halen, maar daarnaast zijn er ook nog 33 meer conventionele arpeggiopatronen voor pop, rock (bijvoorbeeld voor ritmisch akkoordenwerk op gitaar) en andere stijlen ingebouwd. Ondanks al deze mogelijkheden blijft de bediening van de Arpeggiator een kinderspel. Gearpeggiateerde noten kun je via MIDI Out naar een sequencer of andere klankmodules zenden. Bovendien kan de Arpeggiator synchroon lopen met een MIDI-klok (bijvoorbeeld van een sequencer).

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop