x

ROTEL RB-1582 High-End eindversterker 2x 200 Watt, in goede staat | nwpr 1.400 euro

€ 799,-

Omschrijving

Deze versterker verkeert in zeer goede staat, heeft alleen 1 krasje bovenop de frontplaat. Zie foto.

Omschrijving
Met 2x 200 Watt per kanaal is de RB-1582 een fascinerende stereo eindversterker. Deze versterker is in 2010 gebouwd, en later opgevolgd door de RB-1582 MKII. Deze is intern nagenoeg gelijk en heeft ook dezelfde specificaties, behalve dat de nieuwkomer ook XLR aansluitingen heeft.

De op een na grootste stereoversterker van Rotel met 200 watt per kanaal levert de enorme stroom om moeiteloos de allergrootste HiFi-systemen aan te sturen. En net als zijn kleinere broer, is de RB-1582 ontworpen om uit te blinken in het oplossen van de subtiele details in muziek en het leveren van de kracht die vereist is voor extreem dynamische passages. Hij is in staat om deze moeilijke dubbele vereiste te bereiken vanwege de nauwgezette aandacht die besteed wordt aan circuitontwerp en onderdelenkeuze.

De hoogwaardige prestaties van de RB-1582 beginnen met een extreem grote toroïdale transformator gecombineerd met een totale opslagcapaciteit van 60.000µF in speciale “slit foil” -condensatoren om volledig stabiele voeding voor de eindtrap te bieden. Spleetfoliecondensatoren hebben het vermogen om extreem snel op te laden en te ontladen, waardoor ze zorgen voor signaalgetrouwheid tijdens orkestrale crescendo’s of repetitieve kick-drumeffecten. Zowel de linker als de rechter kanaalconstructie zijn in een monoblok-ontwerp (na de toroïdale transformator) opgesteld en alle aarding is in een sterpatroon op een koperen aardingsplaat beëindigd om een laag signaal naar ruis te garanderen. De eindtrap is een discreet ontwerp dat bestaat uit 10 bipolaire transistoren met hoge stroomsterkte per kanaal. Invoeropties bestaan uit gebalanceerde XLR en ongebalanceerde RCA-aansluitingen.

De RB-1582 stereo eindversterker vormt de kern van een zeer indrukwekkend stereo- of thuistheatersysteem voor de komende jaren.

Specificaties
Vermogen (8 ohm) per kanaal: 200 watt
Versterkingklasse klasse: A/B
Gewicht: 17 ,5 kg
Damping Factor (8 ohms): 800
Frequency Response: 10-100kHz (±0.5dB)
S/N Ratio (IHF A): 116 dB
Power Consumption: 550 Watt
Dimensions (W x H x D): 431 x 144 x 407mm

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop