x

RUBI FAST 85 Tegelsnijder- 85CM- in een nette staat

€ 89,99

Omschrijving

De Rubi Fast 85 tegelsnijder is een lichtgewicht tegelsnijder voor het snijden van keramische wand- en vloertegels. Met een maximale snijlengte van 85 cm kun je heel wat formaten tegels snijden. Afhankelijk van het type tegel kan je met de Rubi tegelsnijder Fast 85 tegels tot 10 mm dik snijden.

De tegelsnijder heeft een dubbele geleiderail waardoor je beter zicht hebt op de snijlijn. Met de verstelbare afstelhaak kun je de tegel beter geleiden. De Fast 85 is een tegelsnijder welke voor zowel particulier als professional geschikt is.

De Rubi Fast 85 wordt geleverd inclusief 6 mm snijwieltje voor wandtegels.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop